-0.9 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Blok Plaatmateriaal neemt personeel mee naar F1-race Abu Dhabi

EDE – Waar het voor Blok Plaatmateriaal, oprichters Arie & Lida Blok, in 1981 begon met slechts 250 vierkante meter loods, is het bedrijf in de tussentijd uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met twee vestigingen, onder leiding van zoon Jan Blok. Dit jaar viert het familiebedrijf haar 40-jarig jubileum in Abu Dhabi, waar zij getuigen waren van de historische F1-winst van Max Verstappen.

“We doen om het jaar iets leuks in het buitenland met elkaar”, zegt Jan Blok. Vorig jaar kon, door corona, het geplande uitje naar Italië niet doorgaan. Jan Blok koos er voor om daarom voor het 40-jarig bestaan, extra groot uit te pakken. Het F1-uitje in Abu Dhabi werd dankzij de winst van Max Verstappen een legendarisch uitje die in de boeken gaat. Max Verstappen haalde bij de eindsprint op zondag 12 december 2021 de wereldtitel binnen en versloeg hiermee Lewis Hamilton.

Over Blok Plaatmateriaal

Blok Plaatmateriaal Beverwijk (met een vestiging in Ede) is opgericht in 1981 en is uitgegroeid tot een innovatief bedrijf gespecialiseerd in het leveren en verwerken van hout, constructief en decoratief plaatmateriaal als MDF, multiplex, en HPL van A-merken als Abet Laminati, Unilin, en Decospan. Onder de naam Blok by Carina combineert het bedrijf sinds een aantal jaren high end special projects om creativiteit binnen het bedrijf op professionele wijze zichtbaar te maken aan (interieur-) architecten, ontwerpers en de creatieve sector.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X