3.1 C
Apeldoorn
dinsdag 27 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Binnenafwerking voor ramen en deuren

KURINGEN (B) – LoCra interieur biedt een onderhoudsvriendelijke binnenafwerking voor kunststof, aluminium en houten ramen en deuren, geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Het gamma van LoCra interieur bestaat uit vochtwerend MDF (V313) bekleed met een kunststof renolit folie, beschikbaar in de kleuren wit (ral 9016), crème (ral 9001) en crème houtnerfstructuur (ral 9001).

De folie wordt aangebracht door middel van een polyurethaan watervaste verlijming. Uiteraard zijn alle producten FSC gecertificeerd. Door toepassing van vochtwerend MDF met een dampdichte kunststof folie leent het product zich om geplaatst te worden in ‘ alle ‘ ruimtes van de woning.

Door het uitgebreide productassortiment biedt LoCra interieur voor bijna iedere situatie een oplossing. Mocht het standaard voorraadprogramma ontoereikend zijn voor een project, kan LoCra interieur projectmatig modellen op maat maken volgens de opgave/detaillering van de klant.

Evenwijdig met het programma raamafwerking, heeft LoCra interieur ook de nodige afwerking voor rolluikkasten en gordijnkasten.

Besparing op schilder en/of stukadoorkosten, snelle, schone, efficiënte en blinde montage (Hightack superlijm), eenvoudige verwerking (zagen/schaven), zijn maar een aantal van de vele voordelen van deze onberispelijke afwerking. Mocht de klant na enige jaren toch overwegen om zijn raamafwerking een ‘kleurtje’ te geven kan dit zonder nadelige invloed op het materiaal en zijn specifieke eigenschappen.

Nadere informatie:
LoCra interieur
Telefoon: +32 477 392 198
www.locra.be

- Advertisement -

Laatste nieuws

X