-1.6 C
Apeldoorn
vrijdag 1 december 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

BIM Praktijkdag

Een boom voor elke werknemer

Arvas neemt Alindus over

Limburgse lindeboom wint

UTRECHT – De opmars van BIM is niet meer te stoppen. Steeds meer spelers in de keten zijn overtuigd van de meerwaarde die deze digitalisering biedt en gaan aan de slag om BIM te implementeren en de kansen te benutten. En steeds meer professionals in ontwerp, bouw, opdrachtverlening en beheer hebben ervaring opgedaan met de toepassing van BIM in hun praktijk. Op donderdag 24 mei organiseren Cobouw en Jaarbeurs in samenwerking met het BIM-loket de vijfde BIM Praktijkdag in de Jaarbeurs in Utrecht.

Het volledige programma bestaat uit praktijkcases vanuit alle schakels van de keten: ontwerpers, opdrachtgevers, adviseurs, aannemers, installateurs, onderaannemers en toeleveranciers. Daarnaast worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van protocollen, contractvorming en jurisprudentie besproken. De dag begint om 8.30 uur en wordt om 16.30 uur afgesloten met een netwerkborrel.

Inschrijven kost 225 euro (inclusief lunch en borrel) maar bij vroegboeking (tot 15 maart) gaat er 50 euro van de prijs af. Inschrijven kan via www.bimpraktijkdag.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X