0.1 C
Apeldoorn
dinsdag 28 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Bestemmingsplan Hornbach Nijmegen vastgesteld

NIJMEGEN –De gemeenteraad van Nijmegen heeft woensdag 23 september het bestemmingsplan voor het terrein langs de N325 in Ressen vastgesteld. Daarmee is de komst van Hornbach Nijmegen aanstaande.

“We zijn erg blij dat het bestemmingsplan is vastgesteld door de raad”, vertelt Evert de Goede, algemeen directeur Hornbach Bouwmarkt Nederland. “Ruim tien jaar geleden zijn we gestart met de eerste gesprekken, dus we kijken er al lang naar uit om hier te gaan bouwen. Het terrein langs de N325 ter hoogte van het Keizer Augustusplein in Ressen is een geweldige locatie gezien de bereikbaarheid. Vanaf deze plek kunnen we klussend Nijmegen en omstreken op zijn wenken bedienen. Hopelijk hoeven ze niet meer heel lang op ons te wachten.” Hornbach Nijmegen wordt de achttiende vestiging van de projectbouwmarkt in Nederland en de tweede in de provincie Gelderland. Afgelopen januari is in Duiven de eerste Gelderse vestiging geopend.

De bouwmarkt krijgt een totaaloppervlakte van 20.000 vierkante meter en een assortiment van 120.000 verschillende artikelen. De complete projectbouwmarkt beschikt over een badkamer-keuken-inspiratiecentrum, dierenafdeling en tuincentrum. Er komt ook een Drive In van 4.000 m vierkante meter. Hier zijn zware bouwmaterialen verkrijgbaar, die direct in de auto of klusbus geladen kunnen worden. Voor bouwprofessionals is er de ProfiService: service op maat, zoals een vast aanspreekpunt in de vestiging en de mogelijkheid bouwmaterialen te laten bezorgen op de bouwplaats.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X