0.6 C
Apeldoorn
dinsdag 28 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Belgisch grootste beurs Batibouw

BRUSSEL – Batibouw 2019 focust dit jaar op gezond binnenklimaat, new way of living en smart buildings. Belgisch grootst bouwbeurs in Brussels Expo ontvangt het publiek van 23 februari tot en met 3 maart, dagelijks van 10.00 tot 18.30 uur. Voorafgaand zijn twee professionele dagen gepland en wel op 21 en 22 februari.

Deze professionele dagen zijn exclusief voorbehouden voor de professionele bezoekers uit de bouw-, renovatie- en interieursector. De grootste bouwbeurs in België trekt jaarlijks vele duizenden bezoekers. Voor wat betreft de hoofdthema’s is het thema ’new ways of living’ het interessants voor de houtverwerkende industrie. Net als in Nederland is ook in België een trend gaande dat steeds meer mensen kiezen voor wonen in de stad. Het gevolg: we wonen met meer op minder vierkante meters en gaan dus in z’n algemeenheid kleiner wonen. Er ontstaan dus steeds meer alternatieve manier van wonen: tiny houses, kangoeroewoningen en co-wonen zijn in België inmiddels bekende begrippen.

De bezoekers doen er volgens de beursorganisatie goed aan om vooraf een beursplan samen te stellen, omdat zij anders dreigen te verdwalen in de twaalf expo hallen. Naast het uitgebreide exposanten programma staan ook meerdere lezingen op het programma.
Nadere informatie: www.batibouw.com

- Advertisement -

Laatste nieuws

X