0.4 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Basiscursus Houtskeletbouw

WILP – Tegenwoordig wordt er steeds meer gekozen voor bouwen met hout. Houtskeletbouw is een uiterst geschikte bouwmethode vanwege de lage bouwkosten, de steeds strenger wordende regelgeving en de snelle manier van bouwen. Door de toepassing van veelal duurzaam en volledig recyclebaar materiaal is houtskeletbouw meer dan eens de bouwmethode van de toekomst genoemd.

Door de opmars van bouwen met hout is er een vraag naar kennis op het gebied van houtskeletbouw groter geworden. De cursus Houtskeletbouw, georganiseerd door Ingenieursbureau Evan Buytendijk, is zeer geschikt voor calculators, werkvoorbereiders, (assistent) projectleiders, projectengineers, inkopers, kwaliteitscontroleurs en uitvoerders. De basiscursus omvat onderwerpen als ontwerp, bouwmethoden, bouwelementen, bouwuitvoering, bouwbesluit en wetgeving, materialen en duurzaamheid en bouwfysica.

Ingenieursbureau Evan Buytendijk is gespecialiseerd in hout. Het bureau houdt zich bezig met (duurzaamheids)certificeringen, consultancy (hulp bij wet-en regelgeving, hulp bij kwaliteitsbewaking en administratie) en kennisoverdracht (cursussen en excursies).
De eerst volgende cursus vindt plaats op dinsdag 5 en 12 januari 2021.
Deze cursus is erkend door de SSWT.

Het is ook mogelijk om de cursus Houtskeletbouw in-company aan te vragen.
Nadere informatie: www.evanbuytendijk.nl.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X