-1.1 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Barbara Heijl, nieuwe hoofdredacteur Het Houtblad

DEVENTER – Barbara Heijl (1976) is vanaf 1 november de nieuwe hoofdredacteur van Het Houtblad. De huidige hoofdredacteur Hans de Groot gaat met pensioen na 27 jaar werkzaam te zijn geweest voor het vakblad.

Heijl is als nieuwe hoofdredacteur verantwoordelijk voor Het Houtblad met de bijbehorende website, de digitale nieuwsbrief en de jaarlijks Houtdag. Heijl: “Ik kijk er enorm naar uit me te verdiepen in de Nederlandse houtsector. De bouw staat de komende jaren voor geweldige uitdagingen als het gaat om verantwoorde ontwikkeling van producten en projecten. Ik wil daarom inhoud geven aan het begrip duurzaamheid aan de hand van concrete voorbeelden uit de praktijk. Het is mijn missie om samen met de sector, relevante en actuele thema’s te belichten en uit te diepen voor de specialisten in de branche.

Heijl is na een opleiding Bouwkunde aan de TU Delft steeds als architect werkzaam geweest. Daarnaast bekwaamde zij zich in architectuurjournalistiek, waarvoor zij werd bijgeschoold aan de School voor Journalistiek Utrecht. Sinds 2010 heeft Heijl haar eigen architectenbureau, WijS architectuur.

Op 15 november neemt Hans de Groot formeel afscheid als hoofdredacteur van Het Houtblad tijdens De Houtdag in Hotel Jakarta in Amsterdam.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X