9 C
Apeldoorn
vrijdag 1 maart 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

BAM op Building Holland 2019

BUNNIK – BAM heeft een overeenkomst gesloten voor deelname aan Building Holland 2019, het innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoedsector van 9 tot en met 11 april 2019 in RAI Amsterdam. Joost Nelis, directeur BAM Bouw en Vastgoed Nederland en Richard Klein, directeur Building Holland, tekenden dinsdag 15 januari de overeenkomst.

Voor de vierde keer sluit BAM zich aan als partner bij Building Holland. Joost Nelis: “Building Holland biedt ons een groot podium om over onze ambities Nederland duurzamer te maken met een breed publiek in gesprek te komen. Onze innovaties, concepten en projecten zullen we dan ook prominent onder de aandacht brengen. Dagelijks houden we meerdere kennissessies in onze stand waarin de thema’s circulariteit, energietransitie en digitalisering centraal zullen staan. De vele ontmoetingen tijdens Building Holland moeten leiden tot concrete resultaten voor onze duurzame ambities.”

Richard Klein benadrukt dat Building Holland vooral een event is dat op zoek is naar business met toekomstwaarde. De ambities van BAM om Nederland duurzamer te maken onderschrijven dat. “Wij zijn heel blij dat BAM opnieuw kiest voor ons event. Met Building Holland bouwen we samen met innovatieve partners aan een nieuwe toekomst. Die focus op conceptmatig denken is misschien wel ons belangrijkste onderscheidende vermogen ten opzichte van andere beurzen”, aldus Klein.

Praktische informatie

Building Holland is een innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoedsector van 9 tot en met 11 april in RAI Amsterdam. Hier worden drie dagen lang actuele thema’s zoals digitalisering in de bouw, energietransitie en circulariteit belicht. Ook zijn er drie innovatieboulevards waar alle nieuwe ontwikkelingen en trends worden getoond.

Nadere informatie: www.buildingholland.nl.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X