4.9 C
Apeldoorn
maandag 26 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Avondopleidingen Energiebeheer & Duurzame Energie 2018

HILVERSUM – Duurzaamheid en energiebesparing staan hoog op de politieke agenda. Met het Klimaatakkoord wil Nederland in 2030 49 procent minder CO2 uitstoten. Hoe dat kan? Deze en andere vragen worden beantwoord tijdens twee herfst/winter opleidingen ‘Energiebeheer’ en ‘Duurzame Energie’ van opleidingsinstituut Post Hoger Onderwijs Energiekunde (PHOE).

De opleiding ‘Energiebeheer’ start op 29 oktober. Een goede energieconsulent kan energiegebruik op detail én in zijn geheel doorzien en beoordelen. Met de post-HBO-opleiding Energiebeheer leert de cursist van docenten uit het bedrijfsleven, de industrie en de overheid alles over optimale besparing, verduurzaming en energie-inkoop. Op woensdag 17 oktober is er voor deelnemers met een minder goede aansluiting op Energiebeheer een speciale facultatieve voorbereiding dag, de Doorstroomminor Thermodynamica.

De opleiding ‘Duurzame Energie’ start op 30 oktober. De energietransitie vraagt om duurzame energie in woningen en bedrijven. Maar welke duurzame toepassingen zijn er eigenlijk? Hoe snel zijn ze terugverdiend en welke subsidies zijn mogelijk? Toonaangevende experts beantwoorden deze vragen in deze post-HBO-opleiding ‘Duurzame Energie’.

Beide opleidingen leveren een erkend post-HBO-diploma op, met bewezen marktwaarde. De docenten zijn allemaal experts uit de (duurzame) energiemarkt. De cursist krijgt ingang tot een tot een dynamisch en nieuw netwerk. Bij deelname krijgt hij bovendien toegang tot de digitale leeromgeving van PHOE en een kosteloos jaarlidmaatschap van de vereniging voor energieadviseurs FedEC.

Het volledige programma van de avondopleidingen is op te vragen bij info@phoe.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X