9 C
Apeldoorn
vrijdag 1 maart 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Arvas neemt Alindus over

VEGHEL – Het Veghelse bedrijf Arvas, specialist op het gebied van onder andere werkhandschoenen, tapes, kleding, non-paint artikelen en (textiel)transfers, breidt haar activiteiten uit naar België door de overname van Alindus. De activiteiten van Alindus worden zelfstandig vanuit Aalst, onder eigen naam voortgezet.

Alindus is de exclusieve importeur van Showa werkhandschoenen in België en specialist op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkleding. De activiteiten en markten van Alindus en Arvas sluiten naadloos op elkaar aan. Met deze overname ontstaat een sterke organisatie voor de exclusieve distributie van Showa werkhandschoenen in de Benelux.

Alindus en Arvas leveren uitsluitend aan wederverkopers een topassortiment van A-merken. De activiteiten van Alindus worden met het voltallige team vanuit Aalst verder voortgezet. Voor de klanten wijzigt er dus niets. De samenwerking met het bedrijf blijft bestaan zoals die nu is, met dezelfde bekende contactpersonen, service en kwaliteit. Deze uitbreiding past binnen de strategie en ambitie van Arvas en Alindus om verder te groeien binnen Europa en A-merken toegankelijk te maken voor de professionele markt.

www.arvas.com

Vorig artikel
Volgend artikel
- Advertisement -

Laatste nieuws

X