8.2 C
Apeldoorn
donderdag 29 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Anker Stuy Verven breidt uit

TERWISPEL – Anker Stuy Verven is gestart met de verbouwing van de productiehal aan de Hellingwal in Terwispel. Met deze verbouwing wordt de capaciteit verdubbeld waarmee de komende jaren aan de vraag, zowel nationaal als internationaal, naar de verfsystemen van Anker Stuy voldaan kan worden.

Naast uitbreiding van de capaciteit bevat de productiehal straks ook een zeer geavanceerde technische ruimte waar producten getest worden, maar waar het bedrijf klanten ontvangt om de producten en de toepasbaarheid daarvan in de praktijk te tonen.

Groei

Anker Stuy Verven is de laatste jaren sterk gegroeid. Deze groei komt door export en nieuwe producten voor de Nederlandse markt. De verffabrikant ontwikkelt alle producten en systemen in eigen huis, in het laboratorium, de broedkamer van Anker Stuy verven.

Verduurzamen

Als verfproducent is het bedrijf voortdurend alert om nog duurzamer te produceren en te innoveren om het milieu te sparen. Voor eindgebruikers betekent duurzame kwaliteit vaak ook minder ouderhoud, en dus een financieel voordeel. Duurzaamheid is daarom ook een belangrijk thema dat meegenomen is bij de verbouwing van het pand. Zo gaat het nieuwe gedeelte van de productiehal warmte opwekken door middel van warmtepompen.

Planning

De vernieuwde productiehal zal naar verwachting in de zomermaanden gereed zijn. In het najaar van 2020 volgt een feestelijke opening.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X