8.4 C
Apeldoorn
donderdag 29 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

AfbouwVakdag 2019

UTRECHT – De AfbouwVakdag wordt op 4 april 2019 dé dag waar een groot aantal producenten, (toe)-leveranciers en dienstverleners hun nieuwste technieken, apparatuur, diensten en producten presenteren. Allemaal tijdens één overkoepelend evenement voor de complete afbouw: Stukadoren, Natuursteen, Tegels, Vloeren & Terrazzo en Plafond- & Wandmontage. Het wordt een bruisende vakbeurs en netwerkdag, waar volop ruimte is om kennis op te doen en uit te wisselen.

Het evenement vindt plaats in de Werkspoorkathedraal te Utrecht, een unieke industriële locatie. Speciaal voor alle bezoekers van de AfbouwVakdag bouwt de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) deze locatie om tot een futuristische bouwplaats. De fabriekshal wordt geheel in ‘afbouwthema’ gestyled. Elke sector – Stukadoren, Natuursteen, Tegels, Vloeren & Terrazzo, Plafond- & Wandmontage en Diensten krijgt een eigen expertise wijk. Zo kunnen bezoekers op 4 april heel overzichtelijk alle noviteiten, productontwikkelingen, machines en diensten gepresenteerd zien om hun werk makkelijker, mooier en interessanter te maken. Ook komen er korte, technisch inhoudelijke lezingen en is er een buitenterrein met groot materieel, machinerie en mobiele installaties.

In het hart van de vakbeurs, te midden van alle expertise wijken, komt een sfeervol plein met foodtrucks en ‘terrasjes’. Zo wordt netwerken gezellig en gemakkelijk. Exposanten en bezoekers uit alle sectoren kunnen over en weer informatie uitwisselen en elkaars kennis en kunde benutten.

Exposanten en bezoekers vinden uitgebreide informatie op www.afbouwvakdag.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X