0.6 C
Apeldoorn
dinsdag 28 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Achim Carstanjen nieuwe algemene directeur HECO

SCHRAMBERG – De Duitse schroevenspecialist HECO-Schrauben benoemt een nieuwe algemeen directeur: Achim Carstanjen is vanaf 1 juli 2019 verantwoordelijk voor de activiteiten van de HECO-groep. Hij zal de verantwoordelijkheden overnemen van Guido Hettich, die geleidelijk minder zal werken en zich in de komende maanden bezig zal houden met een aantal bijzondere projecten.

“Door ons opvolgingsplan zorgen we voor het behoud van de waarde van ons familiebedrijf, zelfs na het vertrek van mijn broer Stefan en mij in verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Hiervoor hebben we een geschikte en ervaren opvolger gevonden”, zegt Guido Hettich (64). “We zijn ervan overtuigd dat Achim Carstanjen het bedrijf opperbest kan sturen en de prestaties in nauwe samenwerking met onze Zwitserse partner SFS verder zal verbeteren.” Achim Carstanjen (54) heeft vele jaren ervaring in het managen van middelgrote bedrijven in de automobiel- en bouwindustrie. “Productkwaliteit en bedrijfsethiek staan voorop bij HECO, de innovatieleider in de bevestigingsindustrie. Ik ben vastbesloten ervoor te zorgen dat deze cultuur geleefd en versterkt wordt als basis voor een gezonde bedrijfsgroei”, aldus Achim Carstanjen.

Guido Hettich bestuurde het familiebedrijf vanaf 2006 als de tweede algemeen directeur samen met zijn broer Stefan, die deze positie in 2018 verliet en tot de adviesraad toetrad. Guido Hettich zal tot eind 2020 nog steeds verantwoordelijk zijn voor belangrijke projecten en de productielocatie in Roemenië. Vervolgens zal hij ook tot de adviesraad toetreden als de tweede vertegenwoordiger van de aandeelhouders van de familie Hettich.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X