1.4 C
Apeldoorn
maandag 4 december 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Accuslagschroevendraaiers van Bosch

LEINFELDEN – ECHTERDINGEN – Op krappe en moeilijk toegankelijke plekken nog flexibeler en efficiënter werken: daarvoor staan de nieuwe 18-volt-accuslagschroevendraaiers van Bosch. De GDR 18V-200 C Professional en de GDX 18V-200 C Professional onderscheiden zich in vergelijking met vergelijkbare modellen van de concurrentie door de beste verhouding tussen vermogen en formaat.

Beide machines beschikken over een maximaal draaimoment van 200 Newtonmeter en een zeer korte kop met 126 respectievelijk 147 millimeter. Ze zijn zo krachtiger en compacter dan hun voorgangermodellen en ontworpen voor alle verbindingen bij installaties in de metaal- en houtbouw. Hier bieden ze duidelijke voordelen tegenover accuschroevendraaiers: de accuslagschroevendraaiers draaien gangbare schroeven van 6 x 60 millimeter sneller vast en werken bovendien zonder terugslag. De gereedschapopname is bij beide accudraaislagschroevendraaiers anders: de GDX 18V-200 C Professional beschikt ook in de nieuwe generatie over een gecombineerde zeskant/vierkant-opname: hiermee kunnen zowel schroefbits als dopsleutels worden gebruikt.

Vooringestelde toerentalstanden

Beide accuslagschroevendraaiers zijn met drie vooringestelde toerentalstanden uitgerust, zodat gebruikers bij alle klussen nog sneller en efficiënter kunnen werken: het vooringestelde toerental beperkt het risico van doldraaien en zodoende afbreken van schroeven tot een minimum. Voor nog meer controle zorgt de ‘gasgeef’-schakelaar waarmee gebruikers het vermogen individueel kunnen regelen. Beide modellen zijn ten gunste van een langere levensduur uitgerust met borstelloze motoren en werken op krachtige 18-volt-Lithium-Ion-accu’s.

Nadere informatie:
Robert Bosch Powertools
Telefoon: 0049 – 711 400 40 460
www.bosch-professional.com

- Advertisement -

Laatste nieuws

X