3.1 C
Apeldoorn
dinsdag 27 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

ABS kant Pied de Poules

Een boom voor elke werknemer

Arvas neemt Alindus over

Limburgse lindeboom wint

NIJVERDAL – Ostermann introduceert de nieuwe ABS kant Pied de Poules. Met dit oppervlak komt het traditionele geruite patroon uit de modewereld ook in het interieur. De nieuwe kant is in twee modieuze kleuren – grijs en roest verkrijgbaar.

In de modewereld beleeft het traditionele geruite patroon een Renaissance. Terwijl het klassieke ‘Pied de Poules’ patroon bij kledingstukken meestal in het levendige zwart-wit te zien is, zijn de nieuwe kanten in de kleuren grijs en roest duidelijk rustiger. Het patroon zet specifieke accenten en laat zich perfect met andere unikleuren combineren. In combinatie met de passende plaat vormen de nieuwe Ostermann kanten een ideaal passende afwerking van platen zodat het meubel later tijdloos elegant als uit één stuk lijkt te bestaan en een highlight in een modern ruimte vormt.

Ook als accentkant

Ook als designkant, ingezet als contrast bij een uni-plaat, zijn beide nieuwe decors in Ostermann assortiment geschikt. Hier voor zijn bij de grijze kant witte of grijze oppervlakken geschikt. De roestkleurige ‘Pied de Poules’ kant past uitstekend bij unikleurige oppervlakken in de bruine- of de roestkleuren.

Veel afmetingen – snelle levering

Het nieuwe ABS kantenband ‘Pied de Poules’ van Ostermann wordt in de afmetingen 23, 33, 43 en 100 x 2 millimeter geleverd en al bij een lengte vanaf 1 meter. Het versturen van de voorraadartikelen gebeurt nog op dezelfde dag. Geleverd wordt dan binnen 24 uur.

Nadere informatie:
Ostermann
Telefoon: 0548 – 620 606
www.ostermann.eu

- Advertisement -

Laatste nieuws

X