0.6 C
Apeldoorn
dinsdag 28 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

90 Jaar Timmerfabriek Groothuis

ALMELO – Er is dit jaar reden voor een feestje bij Timmerfabriek Groothuis. Het bedrijf timmert namelijk maar liefst 90 jaar bewust met hout. 27 September wordt deze mijlpaal met genodigden gevierd. Tegelijkertijd wordt dan de dagelijkse leiding door Richard Groothuis overgedragen aan Marco Oude Nijhuis en Hans Wesselink.

Het familiebedrijf is sinds 1929 dankzij verschillende generaties Groothuis in 90 jaar uitgegroeid tot een moderne, multidisciplinaire producent en leverancier van onder andere duurzame houten kozijnen, ramen en deuren. Gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie, voor zowel professionele als particuliere afnemers in heel Nederland. Het bedrijf is toeleverancier van de bouw, maar denkt ook graag mee in ontwerp en ontwikkeling, montage en onderhoud van de houten gevelelementen. En met succes. De laatste jaren is Timmerfabriek Groothuis diverse malen genomineerd en uitgeroepen tot ‘Houtwereld Topleverancier’ in de categorie ‘Beste Timmerfabriek’.

Directiewisseling

In dit feestelijke jaar is het tijd geworden voor Richard Groothuis om de dagelijkse leiding uit handen te geven. Hij draagt deze op 27 september graag en vol vertrouwen over aan Marco Oude Nijhuis en Hans Wesselink die beiden jarenlange ervaring hebben binnen het bedrijf. Richard Groothuis blijft wel op de achtergrond nog actief.

Maatschappelijke aandacht

Tijdens dit feestelijke jaar heeft de timmerfabriek ook aandacht voor de mensen in de nabijheid die ondersteuning kunnen gebruiken. Eventuele giften in verband met het jubileum worden geschonken aan de Stichting Welzijn Tubbergen-Dinkelland (SWTD), specifiek aan het onderdeel ‘Dementie’ zodat mantelzorgers op diverse manieren kunnen worden ontlast.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X