-1.1 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

3.400 kavels onder virtuele hamer

STIPHOUT – Het faillissement van Adriaanse Bouwgroep B.V. te Helmond is begin november 2018 uitgesproken. In opdracht van de curator organiseert veilingplatform BVA Auctions meerdere online faillissementsveilingen van de volledige activa. De grote hoeveelheid kavels, ruim 3.400, zullen verdeeld worden over vijf online veilingen. Op vrijdag 11 januari kunnen geïnteresseerden alle goederen bekijken tijdens de kijkdag op locatie. Meebieden kan tot en met 16 januari.

Onder de virtuele hamer gaan onder andere een Ginaf mobiele torenkraan, een Vertongen pennenbank, uitvoerdersunits, een Gravle radiaal afkort-verstekzaag, zeecontainers, bouwliften, bedrijfswagens, hand- en pneumatisch gereedschap, partijen bouwinrichting, inventaris en veel meer.

Adriaanse Bouwgroep is een ontwikkelende aannemer die bekend staat om de ruime ervaring in zowel de utiliteitsbouw, (grootschalige) woningbouw als in renovatieprojecten. Het bedrijf werd opgericht in 1928 en vierde begin september zijn 90-jarig bestaan. Adriaanse (ver)bouwde tal van complexen in Helmond, waaronder de paalwoningen, de uitbreiding van het Elkerliek Ziekenhuis en de vernieuwing van de Cacaofabriek.

Kijkdag:
Op vrijdag 11 januari 2019 van 12:00 tot 16:00 uur is het mogelijk alle kavels te bekijken. Locatie: Rootakkers 8 5708 BA Stiphout (Helmond).

- Advertisement -

Laatste nieuws

X