1.4 C
Apeldoorn
maandag 4 december 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

18 volt-zuiger

AMSTERDAM – Bosch breidt het 18 volt-systeem voor de vakman uit met een zeer compacte en krachtige accuzuiger: de droogzuiger GAS 18V-1 Professional. De GAS 18V-1 Professional zorgt met een unieke luchtstroom voor een efficiënte afzuiging: door de speciale Rotational Airflow wordt binnenin de stofzuiger een werveling geproduceerd, zodat het stof langzamer op de filter neerslaat. De filter wordt hierdoor gespaard en het zuigvermogen blijft langer hoog.

De zuiger produceert direct twee wervelingen en zuigt het stof in twee trappen af: de eerste trap filtert grof stof en verzamelt dit in een apart reservoir, terwijl de tweede trap het fijnstof filtert. Het resultaat: een schone werkomgeving in kortere tijd. Het apparaat onderscheidt zich bovendien door een lange looptijd en zijn transparante stofreservoirs die snel en eenvoudig geleegd, schoongemaakt en weer gemonteerd kunnen worden.

Mobiel, krachtig en veelzijdig – de GAS 18V-1 Professional is bij uitstek geschikt voor de snelle eindschoonmaak en voor korte toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van spanen van het desbetreffende werkvlak of aan het verwijderen van boorgruis uit boorgaten. Door zijn accessoires is het compacte, lichte apparaat veelzijdig inzetbaar en na gebruik kan het apparaat eenvoudig op de accu neergezet of aan de greepbeugel opgehangen worden.

De GAS 18V-1 Professional maakt deel uit van het Flexible Power System en is compatibel met het professionele 18 volt-systeem van Bosch. De maximale looptijd met een 6,0 Ah-accu bedraagt 42 minuten.

Nadere informatie:
Bosch Nederland
Telefoon: 076 – 579 54 81
www.bosch-professional.com

- Advertisement -

Laatste nieuws

X