8.2 C
Apeldoorn
donderdag 29 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

1,5-meter alarm

EDE – Bird Electronics in Ede heeft een corona 1,5 meter alarm ontworpen voor de baliemedewerker. Het slimme apparaat waarschuwt met licht- en geluidssignalen als een persoon te dichtbij komt.

Het apparaat wordt op de voorzijde van de balie geplaatst. Op het groen verlichte display wordt verzocht om 1,5 meter afstand te houden tot de medewerker. Komt iemand te dichtbij , dan zal het display rood kleuren om hierop te attenderen. In geval van een ernstige overschrijding ( 0,25 meter meer dan toegestaan) klinkt er ook een geluidssignaal. Deze optie kan naar wens worden uitgeschakeld.

Om de juiste afstand van 1,5 meter te handhaven tot het personeel achter de balie wordt er een correctie gedaan voor de breedte van de balie. Dit gebeurt met de schakelaars op de achterzijde. Schakelaar 1 t/m 3 zijn voor het instellen van de afstand.

Bij een overschrijding van meer dan 0,25 meter van de ingestelde afstand zal er een alarm klinken. De schakelaar 4 op de achterzijde van het apparaat is om dit geluidssignaal in – of uit te schakelen. Staat de schakelaar in de ‘ON’- positie, dan wordt de bezoeker met een geluidssignaal gewaarschuwd.

Nadere informatie:
Bird Electronics
Telefoon: 033- – 258 20 80
www.bird.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X