15.9 C
Apeldoorn
donderdag 21 september 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Winterhandschoen

UDEN – Koude omstandigheden vereisen goede werkhandschoenen. De Showa 406 is een winterhandschoen die koude bestendigheid, ademend vermogen en waterafstotende eigenschappen combineert in één handschoen. Dankzij de innovatieve samenstelling van materialen en de unieke Breathex dual latex coating technologie biedt deze griphandschoen gebruikers veel voordelen.

De Showa 406 voorkomt klamme en vochtige handen. Dat is belangrijk, want als de voering van een handschoen eenmaal nat is, dan duurt het een hele tijd voordat deze weer droog is. De flexibele waterafstotende dual latex foam coating houdt water en vocht uit de handschoen terwijl damp en transpiratie wel naar buiten kunnen ontsnappen. Dat zorgt ervoor dat de handen warm en droog blijven en dat werkt een stuk prettiger.

De handschoen is voorzien van een thermisch isolerende voering voor bescherming bij temperaturen tot -30°C. Door de unieke en soepele Breathex dual latex coating heeft de Showa 406 een uitmuntende grip, een hoge slijtvastheid en is deze handschoen langdurig comfortabel te dragen. De handschoen blijft zacht en soepel zelfs in extreem lage temperaturen.

Nadere informatie:
Wiltec
Telefoon: 0413 – 24 44 44
www.wiltec.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X