13.4 C
Apeldoorn
woensdag 4 oktober 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Vakbeurs Prefab is bezoek waard

DEN BOSCH – Professionals die geïnteresseerd zijn in industrieel, modulair bouwen en renoveren doen er goed aan om 12, 13 of 14 oktober af te reizen naar de Brabanthallen in Den Bosch voor de beurs Prefab.

Prefab richt zich op professionals met interesse in off-site bouwen en renoveren. Leveranciers en koplopers in uitvoering binnen de B&U tonen er op de beursvloer hun – direct toepasbare – oplossingen, terwijl de experts in de theaters de bezoekers bijpraten over de laatste ontwikkelingen. In de bouw- en renovatiesector wordt volop geïnnoveerd. Dat moet ook wel, gezien het grote tekort aan arbeidskrachten en de opgave die voortvloeit uit de gemaakte bouw- en klimaatafspraken. Ook op het kostbare vlak van bouwfouten is nog een wereld te winnen. Industrialisatie, modulair bouwen, digitalisering en prefabricage zijn ontwikkelingen die daarbij heel goed kunnen helpen. Zij maken sneller, efficiënter en minder foutgevoelig bouwen en renoveren mogelijk.

De beurs onderscheidt zich door de integratie van bouw en installatie. Naast specifieke producten en ontwerp- en logistieke tools toont prefab volledig geïntegreerde toepassingen als: geïntegreerde vloer- en gevelelementen, duurzame dakconstructies, geïntegreerde installatie- en energiemodules, badkamers, verbindingstechnieken en geïndustrialiseerde componenten waaronder schoorstenen en balkons.

Inhoudelijk programma

Tijdens de beurs speelt zich in de beurstheaters een inhoudelijk kennisprogramma af met workshops, lezingen, debatten en congressen. De beurs vindt gelijktijdig met en op dezelfde locatie plaats als de Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission/Ecomobiel en Industrial Heat& Power.

Nadere informatie: www.prefabbeurs.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X