18 C
Apeldoorn
vrijdag 29 september 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Terrasplanken met klink- en klemsysteem

KURINGEN – Het grote voordeel van Lignodur terrafina terrasplanken ligt in zijn uniek montagesysteem. Het voldoet aan de eisen van zijn gebruikers, zowel professioneel als particulier en biedt voor elke ondergrond een oplossing.

De terrasplanken laten zich eenvoudig in elkander klikken door een ingenieus klik & klem-systeem. Hierdoor ontstaat er een enorme tijdbesparing, omdat men niet meer moet voorboren en ook niet elke montageclip dient vast te schroeven. In de praktijk betekent dat 50 procent tijdbesparing.

Demontageclip

De toepassing van de demontageclip is enorm veelzijdig en kan door de installateur bij plaatsing van de terrasplanken vrij bepaald worden. Enerzijds kan de clip aangewend worden bij plaatsing van de voorlaatste plank van het terras, zodat er met een volledige terrasplank afgesloten wordt. De startclip Massiv krijgt dan de functie van eindclip en de eindgebruiker heeft dan steeds de mogelijkheid zijn twee laatste terrasplanken te demonteren voor toegang tot zijn terras.

De montage van de terrasplanken gebeurt volledig verdekt. Door het klik & klemsysteem ontstaat er een smalle voeg van 3 à 4 millimeter en deze laten de terrasplanken volledig tot zijn recht komen. Door het klik & en klemsysteem kunnen de terrasplanken praktisch in elke hoek ten opzichte van de onderconstructie gemonteerd worden.

Vanaf dit jaar zijn de terrasplanken behandeld met Lignoguard, een grondstof die zorgt voor de volledige ommanteling van de terrasplank. Dit zorgt ervoor dat de terrasplank een hoge vlekbestendigheid heeft en een uitermate onderhoudsvriendelijk karakter. Terrafina lounge is uniek door zijn gevarieerde structuur van zijn grondoppervlak. De terrasplanken hebben een mooie matte optiek, gecombineerd geven ze een prachtig design en een natuurlijke ‘look’. Terrafina lounge is beschikbaar in vijf kleuren en verschillende lengtematen.

Nadere informatie:
Terrafina
Telefoon: 011 – 231 546
www.terrrafina.be

- Advertisement -

Laatste nieuws

X