16.9 C
Apeldoorn
vrijdag 29 september 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Storax Bouwspecialiteiten opent vestiging in België

ZWIJNDRECHT – Storax B.V., groothandel in bouwspecialiteiten uit Zwijndrecht, heeft een nieuwe vestiging geopend in Herentals, België. De Nederlandse leverancier bestaat in 2020 45 jaar en voorziet bouwprofessionals van een breed assortiment bouwproducten. Dankzij de uitbreiding zijn de producten en diensten van Storax nu ook beschikbaar in België.

Storax ziet een groeiende vraag naar bouwproducten vanuit aannemers en vloerenleggers uit België. Door een vestiging in België te openen, kan Storax nog beter inspelen op de wensen van de Belgische bouwprofessionals. De vestiging in Herentals wordt geleid door drie Storax-collega’s uit België met veel ervaring in de vloerenbranche. Zij hebben kennis van de lokale markt en beschikken over een uitgebreid netwerk in de regio.

Danny Brabants, commercieel directeur van Storax België: “Storax staat in Nederland
bekend als een betrouwbare leverancier die zich onderscheidt door een klantgerichte benadering, deskundig advies en een hoog serviceniveau. Dit bewerkstelligen wij ook in België.” Het Storax-team in België bestaat verder uit technisch directeur Rudy van Meldert en sales manager Geert Spruyt.

Assortiment

De nieuwe vestiging voorziet Belgische aannemers en vloerders van een breed assortiment producten en diensten. Dit bestaat voor de vloerder uit producten als tegeldeksels, tegelprofielen, folies, tegeldragers, bouwplaten, douchegoten, matkaders en lijmen. Voor de aannemer biedt Storax een breed scala aan producten voor de afbouw, zoals dilatatieprofielen, trapneuzen, plinten, hoekbeschermers, dakluiken en antislip-oplossingen. Storax vertegenwoordigt hierbij marktleiders zoals Schlüter, Gradus en CS France en biedt daarnaast ook eigen private label-producten.
Om de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid binnen de organisatie te waarborgen, is Storax VCA-, ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd. Bij aankomende audits wordt ook de vestiging in België meegenomen.

Meer informatie over de nieuwe vestiging en het assortiment is te vinden op de website: www.storax.be.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X