16.2 C
Apeldoorn
donderdag 21 september 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Prijs voor verduurzaming sloop en afvalverwerking

Een boom voor elke werknemer

Arvas neemt Alindus over

Limburgse lindeboom wint

HARDERWIJK – Afvalverwerker en sloopbedrijf Beelen in Harderwijk bestaat 25 jaar en ter ere van het jubileum schrijft het bedrijf een prijsvraag uit voor het meest innovatieve plan, dat betrekking heeft op het verduurzamen van sloop- en afvalverwerking.

Beelen is altijd op zoek naar innovaties die bij kunnen dragen aan het verduurzamen van onze processen. Zo loopt het bedrijf voorop met het gebruik van innovatieve systemen in haar voertuigen en het gebruik van materieel dat voldoet aan de strengste normen wanneer het gaat om CO2-uitstoot. In het kader van het 25-jarig jubileum van het bedrijf heeft Beelen daarom de ‘Wim Beelen Innovatieprijs’ in het leven geroepen. Aan deze prijs is een geldbedrag gekoppeld van 20.000 euro. Elk individu en elke organisatie komt, indien de innovatie voldoet aan de hieronder genoemde criteria, in aanmerking voor deze prijs, die dit jaar wordt uitgereikt tijdens de Provada (5, 6, 7 juni, RAI Amsterdam).

Criteria

De inzendingen (producten en diensten) worden beoordeeld op het vernieuwende, duurzame karakter, maatschappelijk nut, creatief gebruik van tijd, geld en middelen en ‘slim verbinden’ Belangrijke punten bij de beoordeling zijn de mate van innovatie, het concept , mate van duurzaamheid, praktische relevatie, haalbaarheid en toegevoegde waarde.

De maand april staat in het teken van het verzamelen van innovaties. Innovaties kunnen ingestuurd worden naar communicatie@beelen.nl. De uiteindelijke winnaar wordt tijdens de Provada op 6 juni bekendgemaakt.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X