18 C
Apeldoorn
vrijdag 29 september 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

PEFC zoekt het mooiste bospaadje van Nederland

Een boom voor elke werknemer

Arvas neemt Alindus over

Limburgse lindeboom wint

HOUTEN – In een tijd waarin we allemaal druk, online en social zijn, is het heerlijk om daar soms uit te stappen met een wandeling of fietstocht in de bossen. PEFC wil Nederland uitdagen erop uit te trekken en op zoek te gaan naar het mooiste bospaadje van Nederland. Iedereen kan meedoen aan de wedstrijd, zowel kinderen als volwassenen.

Deelnemers worden uitgenodigd om hun mooiste bospaadje te fotograferen en vervolgens op Facebook, Twitter of Instagram te plaatsen met de hashtag #mooistebospaadje. De foto uploaden op mooistebospaadje.nl kan ook. De foto wordt dan gepubliceerd op www.pefc.nl en dingt automatisch mee aan de wedstrijd. Ook kinderen kunnen meedoen.

Er zijn mooie prijzen te winnen voor volwassenen én kinderen. Voor volwassenen:
is de eerste prijs een vakantieweek in een boomhut. De tweede prijs is een vakantieweekend in een boomhut en de derde prijs een dagbezoek de Efteling
De eerste prijs voor kinderen is een overnachting in de Efteling. De tweede prijs bestaat uit een midweek in een Hobbitwoning. De derde prijs is een dagbezoek de Efteling

De actie loopt tot en met Wereldmilieudag 5 juni, waarna de jury een selectie maakt van twintig foto’s: tien in de categorie volwassenen en tien in de categorie jeugd (tot 18 jaar). Deze wordt bekend gemaakt op 21 juni.

De winnaars in zowel de categorie volwassenen als jeugd worden gefotografeerd op hun mooiste bospaadje door de bekende fotograaf Sven Menschel. De beelden worden op groot formaat tentoongesteld. Op 5 juli worden de genomineerden uitgenodigd voor de opening van de tentoonstelling én de prijsuitreiking van het mooiste bospaadje van Nederland.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X