21.2 C
Apeldoorn
zaterdag 10 juni 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Nieuwe oppervlakken trends

NIJVERDAL – Met de opvallende en bijzonder hoogwaardige designoppervlakken van Sibu biedt Ostermann haar klanten waardevolle inspiratie voor de creatieve interieur, standbouw en winkelinrichting. Er is keuze uit meer dan 280 verschillende decoren in negen verschillende productlijnen. Dit zijn de noviteiten van 2018.

SIBU Design is producent van hoogwaardige kunststof designplaten voor het interieur. Tijdens de voorjaarsbeurzen heeft de Oostenrijkse fabrikant zijn noviteiten voor een smaakvolle interieurbouw en/of een exclusieve winkelinrichting en standbouw gepresenteerd. Deze noviteiten zijn per direct bij Ostermann leverbaar.

SibuGlas

In de productlijn SibuGlas vindt men acrylglas oppervlakken, die van opvallende decoren voorzien zijn. Ze zijn indrukwekkend door de unieke dieptewerking en zijn in een krasbestendige AR+ variant leverbaar. Onder de nieuwe producten bevinden zich talrijke metallic-kleuren met unieke designs. Hier worden kleuren, zoals zilver, koper of goud met op metaal lijkende zwarte decorelementen tot een innoverend fantasiedecor gecombineerd. Een goed voorbeeld hiervan is het opvallende decor SG GRID Silver, dat aan een grove textiel- c.q. linnenstructuur van metaal doet denken.

De productlijn Wood-Line bevat trendy houtkleuren met een levendige houtstructuur. In de nieuwe collectie is nu ook een decor met een ‘brandoptiek’ opgenomen. Het product, genaamd ‘Carbonized Wood’ is leverbaar in 4 verschillende bevestigingsmethode aan de achterzijde; Antigrav (zonder dilatatievoeg), magnetisch, niet zelfklevend en zelfklevend.
SIBU designplaten zijn zeer eenvoudig (door een vakman) te verwerken en voor vrijwel alle toepassingen te gebruiken: voor de wandbekleding, als vulling van een schuifdeur, bekleding van een meubel, als achterwand in een keuken, of in de standbouw of bij het renoveren. De verwerking kan met een afbreek- of tapijtmes of met een gangbare houtbewerkingsmachine. Op klantverzoek levert Ostermann elk gewenst Sibu oppervlak ook als monster in A4 formaat. Een brochure met alle noviteiten van 2018 kan in het Downloadcenter op de Ostermann website als PDF-bestand online doorgebladerd worden.

Nadere informatie:
Ostermann
Telefoon: 0548 – 620 606
www.ostermann.eu

- Advertisement -

Laatste nieuws

X