17.9 C
Apeldoorn
maandag 29 mei 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Nieuwe kanten met trendy osb

Lichte spuitmachine

Blokzuigers

Hoekverbinding

Airless spuittoestel met accu

NIJVERDAL – OSB plaatmateriaal wordt vaak gebruikt voor de afwerking van wanden, plafonds en ondervloeren. Steeds vaker ziet men de grove platen ook als oppervlak in de keuken-, meubel- en interieurbouw terug. Dat is een reden voor Ostermann om hiervoor een passende kant in het uitgebreid assortiment op te nemen.

Om de zichtbare zaagvlakken van de OSB-plaat perfect af te kunnen dekken, heeft Ostermann twee nieuwe kanten met OSB-decor in het assortiment opgenomen.
Iedereen die bij de verwerking van OSB plaatmateriaal ook aan de zaagvlakken het materiaal hout wil verwerken, kan bij Ostermann de nieuwe echte houten kant 070.0058. OSB bestellen. De 1.3 mm dikke fineerkant is in 24, 33 en 43 mm breedte direct uit voorraad leverbaar en wordt, zoals alle fineerkanten, met de standaard rollengte van 50 meter geleverd. Het voordeel is dat door de bewerking van het meubel achteraf, zoals verven, schuren, beitsen of lakke , de kant perfect aan de kleur van het OSB-meubeloppervlak aangepast kan worden.

ABS kant ‘OSB’

Keuken- meubel en interieurbouwers, die liever met ABS kanten werken, vinden bij Ostermaan met de nieuwe kant 048.9261. OSB de passende oplossing. Ook deze kant is direct uit voorraad leverbaar in de standaardbreedtes 23, 33, 43 en 100 mm en de dikte van 1 en 2 mm. Een groot voordeel van ABS kanten is de minimale bestelhoeveelheid. Net zoals alle ABS kanten, is ook deze kant al vanaf 1 meter leverbaar. Het materiaal ABS biedt een betrouwbare bescherming tegen stoten en ook, afhankelijk van de toegepaste lijm, tegen vocht. Bovendien is de kant ook in een van de standaard afwijkende breedte verkrijgbaar, want op verzoek snijdt Ostermann kanten in elke gewenste breedte tot 100 mm.

Nadere informatie:
Ostermann
Telefoon: 0548 – 620 606
www.ostermann.eu

- Advertisement -

Laatste nieuws

X