22.4 C
Apeldoorn
dinsdag 6 juni 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Nieuwe accu-stofzuiger van Metabo

Lichte spuitmachine

Blokzuigers

Hoekverbinding

AMSTERDAM – De nieuwe accu-alleszuiger AS 18 L PC van Metabo is compact, licht en heeft geen snoer nodig. Met een 18 Volt-accupack met 7.0 Ah werkt de accu-stofzuiger ongeveer drie kwartier aan één stuk door.

En wie meer tijd nodig heeft: binnenin de zuiger past makkelijk een reserve accu-pack en de bijbehorende lader. De schuif-accu is goed bereikbaar en tegelijkertijd beschermd aan de zijkant van het apparaat aangebracht. Het capaciteitsdisplay op de deksel van de zuiger toont de resterende accu-capaciteit. Zonder snoer, maar met wel drie meter zuigslang en extra zuig- en spleetzuigmondstuk kom je met de AS 18 L PC in iedere hoek. Met draaggreep en -riem kan de zuiger comfortabel overal naar toe verplaatst worden. Na het gedane werk is de slang snel weer in het apparaat opgeborgen.

Het in- en uitschakelen functioneert via een voetschakelaar. Met het zuig- of spleetzuigmondstuk is de zuiger bijzonder geschikt voor kleinere reinigingen, bijvoorbeeld bij service- en montagewerkzaamheden. Door de twee verschillende zuigcapaciteitsniveaus ‘Eco’ en ‘Boost’ kan de zuigcapaciteit al naargelang het soort toepassing aangepast worden. Op gladde oppervlakken zoals parketvloer of laminaat heeft het Eco-niveau voldoende zuigkracht; bij vloerbedekking daarentegen moet het Boost-niveau worden gebruikt. Ook te gebruiken met de boorafzuigadapter DDE 14 van Metabo: met de adapter kan bijvoorbeeld het stof dat bij het boren vrijkomt direct worden opgezogen.

De machine is voorzien van een 18 liter reservoir. Het luchtvermogen bedraagt 2.100 liter per minuut.

Nadere informatie:
Metabo Nederland
Telefoon: 0346 – 25 90 60
www.metabo.com

- Advertisement -

Laatste nieuws

X