18 C
Apeldoorn
vrijdag 29 september 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Long distance schrobfrees

EINDHOVEN – KMWE Toolmanagers brengt een nieuwe long distance schrobfrees op de markt. Deze schrobfrees is een allround schrobfrees voor plaatmateriaal en het verspanen van massief hout.

Deze schrobfrees is onderscheidend vanwege de hardmetaalsoort in combinatie met de speciaal ontwikkelde geometrie en de speciale coating. Dat alles zorgt er voor de deze frees een standtijd heeft tot 20 kilometer. Dat betekent een vier keer langere standtijd dan de doorsnee schrobfrees. De frees is te herslijpen, heeft een diameter van 20 millimeter en kan geïnstalleerd worden op alle merken CNC bovenfreesmachines.

KMWE Toolmanagers heeft deze frees in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Dat in eigen beheer ontwikkelen van dit soort gereedschappen is alleen weggelegd voor bedrijven met een ruime ervaring in deze techniek. KMWE beschikt over een eigen slijpservicedienst. Deze dienst slijpt, maar kan tevens advies geven over bijvoorbeeld de aanvoersnelheden en toerentallen. De slijpdienst neemt de te slijpen gereedschappen in en zorgt dat ze binnen een week of een andere afgesproken frequentie weer terug zijn bij de klant.

Nadere informatie:
KMWE Toolmanagers
Telefoon (Nederland): 040 – 29 25 757
verkoop@kmwetoolmanagers.nl
www.kmwetoolmanagers.com

- Advertisement -

Laatste nieuws

X