15.1 C
Apeldoorn
woensdag 4 oktober 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Extra service voor de parketteur

ZOETERMEER – Tijdens de laatste Domotex in Hannover had de oplettende bezoeker de primeur al kunnen bekijken: de demonstratievideo’s van een aantal FLOOR-producten van Bijlard International. Deze zijn nu ook te vinden op de eigen website www.bijlard.com.

Peter Nieuwpoort, eigenaar van parketbedrijf De Houtbron, voormalig Nederlands kampioen parketleggen in 2015 en jurylid van de NKP, demonstreert hoe er met de producten van Bijlard het beste gewerkt kan worden voor een optimaal resultaat. De opnames zijn in oktober gemaakt op de TECH Campus in Nieuwegein, waar zich de enige parketopleiding in Nederland bevindt.

Te zien is onder meer hoe te werken met de MS Floor Booster, het allernieuwste product van Bijlard International, en als wereldprimeur geïntroduceerd op de Domotex in Hannover.
De komende maanden zullen er nog een aantal video’s worden toegevoegd aan de vijf die er nu al zijn.

En om het de parketteur nog gemakkelijker te maken is ook de nieuwe Parket Lijmwijzer online gezet. In een overzichtelijk schema is te zien hoe er met de diverse ondergronden moet worden omgesprongen, in combinatie met de MS Floor van Bijlard. In een aantal stappen kan de parketteur zelf beoordelen met welke ondergrond hij heeft te maken, en met welke vervolgstappen hij daarna de ondergrond zodanig kan behandelen, dat het eindresultaat optimaal is, en hij de kans op klachten tot een minimum kan beperken.

Nieuwe dealer

De FLOOR-producten van Bijlard International zijn vanaf 1 februari uit voorraad leverbaar bij T&G Wood. De Zoetermeerse lijmproducent was al langer op zoek naar een partner in het midden/oosten van het land. “Wij leverden al enkele producten van deze fabrikant aan onze relaties maar wij merkten dat er steeds meer vraag kwam naar de andere producten”, aldus T&G Wood “En de contacten waren er al, dus twijfel over de opname van het complete assortiment was er niet. Wij leveren al sinds het jaar 2000 exclusieve houten vloeren.” Peter Bijlard verklaart dat dit voor beide bedrijven een mooie stap is. “Wij zijn blij dat een gerenommeerd bedrijf met een uitstekende naam als T&G Wood ons complete assortiment wil verdelen.”

In maart zullen Bijlard International en T&G Wood workshops organiseren voor alle klanten. Meer informatie daarover volgt later.

Nadere informatie:
Bijlard International
Telefoon: 079 – 343 75 38
www.bijlard.com

- Advertisement -

Laatste nieuws

X