17.4 C
Apeldoorn
zaterdag 10 juni 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Duurzame grondlak

Een boom voor elke werknemer

Arvas neemt Alindus over

Limburgse lindeboom wint

ZWOLLE – Wijzonol brengt een nieuwe grondlak op de markt. Met de LBH SDT Ultra Grondlak speelt Wijzonol in op de toenemende vraag naar duurzame verfsystemen. De grondlak wordt verkocht door alle Wijzonol verfgrossiers en wordt met een grootschalige actie geïntroduceerd.
 
De Wijzonol LBH SDT Ultra Grondlak is inzetbaar voor onderhoudssystemen waarbij hoge eisen worden gesteld aan de buitenduurzaamheid van verfsystemen. Daarom wordt deze grondlak naast de Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak gepositioneerd waarmee de producten glansrijk een goede basis voor kwaliteit vormen. Het nieuwe product heeft een perfecte vloei, waardoor het oppervlak na droging gegarandeerd glad en superstrak is. De grondlak heeft daarmee direct een positieve invloed op het eindresultaat van de schilderwerkzaamheden. De LBH SDT Ultra Grondlak stimuleert een ultieme glansprestatie voor het beste schilderwerk.

“Ik ben blij verrast door de mooie glans laag”, vertelt teamleider Jan Stuiver bij Zaanderwijk Dynamisch Vastgoedonderhoud. Hij gebruikte de lak onlangs voor het eerst op een daklijst van een woning in Leeuwarden. Stuiver vindt de verwerkbaarheid van producten met name belangrijk: “Een goede verwerkbaarheid van producten is belangrijk, want de werkomstandigheden van onze schilders zijn niet altijd even optimaal. Denk bijvoorbeeld alleen al aan temperatuurverschillen.”

Pieter Lokhorst, Technisch Product Specialist bij Wijzonol, vertelt dat de Super Durable Technology (SDT) in de nieuwe grondlak is verwerkt. “SDT biedt een optimale bescherming waardoor zowel de grondlak alsook de hoogglanslak voldoen aan de steeds hogere eisen die het Nederlandse klimaat stelt aan een verfsysteem”, aldus Lokhorst.

Nadere informatie:
Wijzonol
Telefoon: 038 – 429 11 00
www.wijzonol.nl/ultra-grondlak.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X