9.9 C
Apeldoorn
vrijdag 31 maart 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Dach + Holz verplaatst naar juli 2022

KÖLN – De vakbeurs Dach + Holz International is verplaatst naar juli. De beurs stond oorspronkelijk op het programma voor februari, maar de aanhoudende coronapandemie en de onvoorspelbare randvoorwaarden voor het houden van beurzen maken een betrouwbare planning onmogelijk, zo laat de beursorganisatie weten.

Om deze reden hebben de organisator en de beurssponsors unaniem besloten om de vakbeurs te verplaatsen naar 5 tot en met 8 juli 2022 in het expositiecentrum van Keulen.

Dirk Bollwerk, voorzitter van de ZVDH, en Peter Aicher, voorzitter van Holzbau Deutschland, over de beslissing: “Voor timmerlieden en dakdekkers is Dach + Holz International de centrale branchebijeenkomst en daarom ook de belangrijkste handelsbeurs voor deze doelgroep. We staan voor grote veranderingen en uitdagingen: klimaatbescherming, duurzaamheid, circulaire economie, digitalisering en het veiligstellen van geschoolde arbeidskrachten horen daar bij. Als branche moeten we deze taken samen aanpakken en beheersen. Hiervoor hebben we persoonlijke uitwisseling nodig. Het uitstel van de vakbeurs Dach + Holz International 2022 naar de zomer biedt ons hiervoor een veilig kader.”

Over Dach + Holz International

De internationale handelsbeurs Dach + Holz vindt om de twee jaar plaats, waarbij de locatie afwisselend het expositiecentrum van Stuttgart en het expositiecentrum van Keulen is. Als industriële ontmoetingsplaats voor dakdekkers en timmerlieden biedt het alle product- en servicegebieden voor het gebouw: houtconstructie en uitbreiding, dak-, wand-, afdichtings- en sanitairtechniek. De beurs spreekt vooral timmerlieden, dakdekkers, bouwloodgieters, architecten, planners en ingenieurs aan.

Nadere informatie: dach-holz.com

- Advertisement -

Laatste nieuws

X