17.9 C
Apeldoorn
maandag 29 mei 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Arvas behaalt ISO certificaten

UDEN – Arvas heeft dit jaar de ISO 9001 en ISO 14001 certificaten behaald. Met deze certificeringen laat Arvas zien dat de bedrijfsprocessen op het gebied van kwaliteit, veiligheid én duurzaam ondernemen goed op orde zijn.

Ook voor klanten is dit een positief bericht: zij zijn zo verzekerd van hoge kwaliteitsproducten en maximale veiligheid, waarbij ook aan het milieu wordt gedacht. Arvas voldoet met ISO 9001 aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en kan zo garanderen dat de kwaliteit van producten en diensten altijd gewaarborgd is. ISO 14001 stelt eisen aan het milieumanagementsysteem en geeft aan dat Arvas stappen onderneemt die goed zijn voor het milieu.

Jaarlijks worden ISO gecertificeerde bedrijven beoordeeld door een erkend keuringsinstituut, dat de uitkomst rapporteert aan de Raad van Accreditatie. Als aan alle gestelde normen wordt voldaan, krijgen bedrijven een certificaat.

Arvas levert een topassortiment aan diverse A-kwaliteit merken. Stuk voor stuk merken die voor wederverkopers en hun klanten het verschil maken op het gebied van kwaliteit, efficiëntie, veiligheid, innovatie en duurzaamheid. Met betrouwbare service en snelle leveringen in combinatie met uitgebreide ondersteuning aan klanten zoals marketingprogramma’s, winkelinrichting, schappenplannen, verkoopondersteuning en logistieke ontzorging maakt Arvas het verschil.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X