15.9 C
Apeldoorn
donderdag 21 september 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Anker Stuy wint NBCC-award

Een boom voor elke werknemer

Arvas neemt Alindus over

Limburgse lindeboom wint

Bomenactie

TERWISPEL – Tijdens een online event zijn de NBCC awards uitgereikt waaronder de award voor beste SME (small medium Enterprise) uit Nederland voor de VK-markt. De prijs gaat dit jaar naar Anker Stuy.

Anker Stuy heeft deze award mogen ontvangen als erkenning voor hun activiteiten in Engeland. Daar waar veel grote bedrijven ervoor kozen om juist weg te gaan uit het VK koos Anker Stuy ervoor om te investeren in het VK met het opzetten van hun eigen vestiging in 2019. Inmiddels, twee jaar verder, is het bedrijf gegroeid in Engeland van twee naar zes werknemers en wordt in 2021 ook winst gerealiseerd.

Door tegen de stroom in te roeien heeft Anker Stuy de voordelen genoten en de kansen aangegrepen die zich door Brexit voordeden. Covid-19 heeft in Mei 2020 nog voor vertraging gezorgd en een dip in de omzet maar al snel trok de markt zo hard aan dat nieuw personeel ingezet moest worden. Dit kwam door een grote vraag uit de constructiemarkt die hard groeit in het VK.

NBCC roemt Anker Stuy voor zijn proactieve houding in de richting van het VK en de handelsrelatie met dit land. Het lef, doorzettingsvermogen en geloof in hun producten in combinatie met de Friese nuchterheid maakt het bedrijf een voorbeeld voor andere bedrijven.

Wie is NBCC

NBCC staat voor The Netherlands-British Chamber of Commerce. Oftewel de Nederlandse-Engelse Kamer van Koophandel. NBCC is gericht op het ondersteunen van de zakelijke activiteiten van Nederlandse bedrijven op de Engelse markt.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X