15.9 C
Apeldoorn
donderdag 21 september 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Absorberende panelen in voetbalstadion

Een boom voor elke werknemer

Arvas neemt Alindus over

Limburgse lindeboom wint

BRUGGE – Aanmoedigingen, gejuich en gezang horen thuis in een voetbalstadion. Zeker in dat van de huidige kloploper in de Belgische competitie: Club Brugge. Toch is het wenselijk om ook bij deze club stille ruimtes te creëren. Club Brugge wilde zo’n stille ruimte voor het skylounge restaurant in het nieuwe Caje Jan Breydelstadion.

De eerste contacten tussen bouwheer, architect, Club Brugge, bouwfirma (Van Tornhout) en
plaatser (Van Hulle Bouwservice) en fabrikant Triplaco werden direct na het zomerbouwreces in 2016 gelegd en in november 2016 waren de wandpanelen met zwart matte Abet laminati toplaag aangekleed, zodat de loges in optimale omstandigheden konden gebruikt worden.

Print Acoustics, een divisie van Triplaco, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en levering van akoestisch dempende panelen, deuren en losse elementen. De oplossingen, standaard of op maat, worden geïntegreerd in de meest uiteenlopende toepassingen. Het bedrijf werkt samen met architecten, installateurs en bouwheren om steeds de meeste geschikte oplossing voor elke toepassing uit te werken.

De akoestisch dempende oplossingen bestaan uit een kern in MDF met een toplaag in Print HPL van Abet Laminati, fineer, lak, geweven vinyl of digitale bedrukking en een akoestisch dempende glasvlies op de rugzijde of in het midden. Alle akoestisch dempende producten van Print Acoustics worden in-huis ontwikkeld en geproduceerd. Ze ondergaan grondige testen in de nagalmkamer van een onafhankelijk akoestisch laboratorium, alvorens ze op de markt gebracht worden. Na een studie en de technische tekening van elke bestelling, worden de panelen, deuren en losse elementen geproduceerd in de fabriek in Harelbeke (België).

 

 

- Advertisement -

Laatste nieuws

X